Producent: | Bakalland |
Waga brutto: | 520 g |
Opakowanie: | Puszka |
Rozmiar opakowania | 460 g |
Masa krówkowa o smaku tradycyjnym.
Tajemnica naszych kajmaków tkwi w idealnie przygotowanej recepturze. Doskonały smak i aromat oraz odpowiednia konsystencja zapewnią sukces kulinarny. Do wyboru są aż 4 warianty: tradycyjny, orzechowy, kakaowy oraz Tiramisu. Nasz kajmak nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkugodzinnego gotowania, co na pewno ucieszy wielbicieli słodkich wypieków.Najlepsze bakalie od
Bakalland
Delecta
Z tradycji domowych wypieków
Kulinarne inspiracje znajdziesz na:
Delektujemy.pl
Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz. Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.
Propozycje zastosowania
wypieki, desery, potrawy, naleśniki
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza produktu na 100 g | |
Wartość energetyczna | 1211 kJ/287 kcal |
Tłuszcz | 5,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany | 54 g |
w tym cukry | 47 g |
Białko | 5,8 g |
Sól | 0,14 g |
Rozmiar opakowania: 460 g
Waga brutto: 520 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 103 mm
Wymagana szerokość na półce - 76 mm
Wymagana głębokość na półce - 76 mm
Rodzaj opakowania: Puszka
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKALLAND S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 serwis.konsumenta@bakalland.pl |
BAKALLAND S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 serwis.konsumenta@bakalland.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies