Kasza jęczmienna pęczak
Kasza jęczmienna pęczak.
Sposób przygotowania: Określoną ilość pęczaku włożyć do wrzącej, lekko osolonej wody tak, aby poziom wody był około 1 cm wyższy od poziomu kaszy. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem około 20 minut. Następnie odsączyć i wysypać pęczak na talerz.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt zawiera GLUTEN. Kraj pochodzenia kaszy: Polska. Najlepiej spożyć przed: podana data jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej. Opakowanie 500 g zawiera około 10 sugerowanych porcji po 50 g.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: SCAMARK POLSKA Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156, 02-231 WARSZAWA przez: Zakład Konfekcjonowania Artykułów Spożywczych "VITANA" Jerzy Płachta ul. Wiosenna 6, 28-400 PIŃCZÓW. Zakład Produkcyjny: Kopernia 8, 28-400 Pińczów. | Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies