Waga netto/ilość: | 400 g |
Fusilli – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej, bezglutenowy.
Składniki: mąka kukurydziana biała 65%, mąka kukurydziana żółta 29%, mąka ryżowa 5%, emulgator: E471.
Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ.
Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody.
Czas gotowania: makaron twardy: 9 minut; al dente: 10 minut; makaron miękki: 11 minut.
Po ugotowaniu odcedzić i podawać.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |