Błonnik jabłkowy to naturalny błonnik pokarmowy. Zawiera zarówno rozpuszczalne jak i nierozpuszczalne pektyny. Jego atutem jest także atrakcyjny smak. Może być doskonałym składnikiem wielu potraw i napojów. Wzbogaca aromat zup czy sosów, może być mieszany z płatkami zbożowymi bądź musli. Doskonały jako posypka do surówek, sałatek owocowych i warzywnych.
Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Witpak Sp. Z o.o. sp. K. ul. Chałubińskiego 13, 25-619 Kielce | Witpak Sp. Z o.o. sp. K. ul. Chałubińskiego 13, 25-619 Kielce |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies