Producent: | Vegeta |
Waga brutto: | 70 g |
Opakowanie: | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Rozmiar opakowania | 60 g |
Przyprawa do potraw
Vegetę Natur z koperkiem polecamy do:
Dorsz pieczony ze szpinakiem
Składniki:
2 filety z dorsza
1 łyżka oliwy z oliwek
2 ząbki czosnku
100 g świeżych liści szpinaku
1 zielona papryka
1 cytryna
2 łyżeczki Vegety Natur z koperkiem
Sposób Przygotowania:
Vegetę Natur z koperkiem zmieszać z oliwą z oliwek i sokiem z połówki cytryny, zamarynować rybę. Na łyżce oliwy z oliwek krótko podsmażyć liście szpinaku z posiekanym czosnkiem. Na folii do pieczenia ułożyć liście szpinaku na nich położyć rybę. Obłożyć plasterkami cytryny i papryką pokrojoną w paski. Całość zawinąć w folię, włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec. ok. 30 min.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
Zastosuj 1 łyżeczkę (3 g) Vegety Natur z koperkiem do 250 ml potrawy podczas gotowania lub smażenia.
Przyprawa polecana do dipów, sosów, zup, sałatek, farszów, dań z ryb.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 718 kJ / 170 kcal |
tłuszcz | 0,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
węglowodany | 32 g |
w tym cukry | 29 g |
błonnik | 8,0 g |
białko | 4,7 g |
sól | 50,9 g |
Rozmiar opakowania: 60 g
Waga brutto: 70 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 167 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 14 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: