Producent: | Podravka |
Waga brutto: | 24 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 20 g |
Mieszanka przyprawowa do ryb i owoców morza
Pstrąg pieczony
Składniki:
2 patroszone pstrągi, Vegeta Natur do ryb i owoców morza, 2 cytryny, 1 pęczek świeżego koperku, 2 łyżki masła
Sposób przygotowania:
1. Rybę myjemy i osuszamy. Vegetę do ryb i owoców morza mieszamy z masłem, 2 łyżeczkami soku z cytryny i nacieramy rybę od środka. Do środka wkładamy kilka plasterków cytryny i gałązkę kopru. Rybę oprószamy na zewnątrz Vegetą Natur do ryb i owoców morza, skrapiamy sokiem z cytryny, zawijamy w folię aluminiową.
2. Rybę pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 180°C ok. 30 min.
Wskazówka: Przyprawa Vegeta Natur idealnie nadaje się do doprawiania owoców morza takich jak krewetki, ostrygi, kalmary i ośmiorniczki.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1156 kJ / 275 kcal |
tłuszcz | 3,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 44 g |
w tym cukry | 39 g |
błonnik | 17 g |
białko | 8,5 g |
sól | 26,8 g |
Rozmiar opakowania: 20 g
Waga brutto: 24 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 149 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 e-mail: podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies