Producent: | Podravka |
Waga brutto: | 24 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 20 g |
Mieszanka przyprawowa do gulaszu
Gulasz
Składniki: 400 g łopatki wołowej, 2 łyżki Vegety Natur do gulaszu, 2 duże cebule, 2 ząbki czosnku, 1 czerwona, 1 zielona papryka, 200 ml bulionu wołowego Vegeta, mąka, olej do smażenia, koncentrat pomidorowy Podravka 80 g
Sposób przygotowania:
1. Mięso pokroić w kostkę. Doprawić Vegetą Natur do gulaszu, obsypać mąką. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, ząbki czosnku posiekać.
2. Na patelni krótko obsmażyć mięso na złoty kolor. Dodać warzywa, koncentrat pomidorowy Podravka oraz bulion Vegeta i dusić ok. 50 min. pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu.
Wskazówka: Do gulaszu można dodać pokrojone w plasterki pieczarki.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 968 kJ / 231 kcal |
tłuszcz | 3,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 33 g |
w tym cukry | 32 g |
błonnik | 18 g |
białko | 7,4 g |
sól | 31,8 g |
Rozmiar opakowania: 20 g
Waga brutto: 24 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 149 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 e-mail: podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies