Producent: | TARCZYŃSKI |
Waga brutto: | 181 g |
Opakowanie: | Zawieszka |
Rozmiar opakowania | 175 g |
Wyrób wieprzowo-drobiowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Firma Tarczyński S.A. jest niekwestionowanym liderem w produkcji kabanosów oraz czołowym producentem wysokojakościowych wędlin z segmentu “premium”. Produkcja wyrobów odbywa się w jednym z najnowocześniejszych parków maszynowych w Europie zlokalizowanym w zakładzie w Ujeźdźcu Małym oraz w drugim wyspecjalizowanym zakładzie w Bielsku Białej. Dzięki rodzinnej pasji, wiedzy, a także innowacyjnemu spojrzeniu na branżę mięsną, firma Tarczyński już od ponad 25 lat dostarcza zarówno na polskie, jak i zagraniczne stoły wędliny o najwyższej jakości i unikalnych walorach smakowych.
Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +10°C do +24°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Zalecenia dla alergików
100 g | |
Wartość energetyczna: | 2049 kJ/ 494 kcal |
Tłuszcz: | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 16 g |
Węglowodany: | 5,1 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Białko: | 24 g |
Sól: | 3,1 g |
Rozmiar opakowania: 175 g
Waga brutto: 181 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 324 mm
Wymagana szerokość na półce - 105 mm
Wymagana głębokość na półce - 38 mm
Rodzaj opakowania: Zawieszka
Adres producenta | Adres zwrotny |
TARCZYŃSKI S.A. Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica |
TARCZYŃSKI S.A. Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies