Waga brutto: | 212 g |
Opakowanie: | Opakowanie |
Kraj pochodzenia | Korea (Republika Korei) |
Rozmiar opakowania | 170 g |
Sposób użycia: Przygotuj 10 sztuk podudzia z kurczaka, 1 cytrynę, świeżą kolendrę (zmieloną), 3 łyżki pasty sojowej, 1 łyżkę oleju z pestek winogron, 2 łyżki czerwonej papryki w proszku, pieprz czarny mielony, ½ łyżeczki soli. Wymieszaj pastę, paprykę, pieprz, sól. Dodaj sok z cytryny i kolendrę. Umieść kurczaka w mieszance, marynuj w lodówce przez 2 godziny. Rozgrzej olej na patelni, smaż kurczaka na średnim ogniu aż będzie złoto brązowy. Przykryj, smaż na wolnym ogniu aż mięso będzie gotowe.
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna | 793 kJ/ 188 kcal |
tłuszcz | 3,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 25 g |
białko | 9,6 g |
sól | 7,0 g |
Rozmiar opakowania: 170 g
Waga brutto: 212 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 90 mm
Wymagana szerokość na półce - 126 mm
Wymagana głębokość na półce - 42 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów |
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym tlen. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
Języki na opakowaniu