Producent: | Pudliszki |
Waga brutto: | 745 g |
Opakowanie: | Słoik |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem. Produkt sterylizowany
Fasolka jest pyszna sama w sobie, ale z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku to prawdziwy rarytas. Ciesz się jej niezapomnianym smakiem i głębokim aromatem.Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze otoczenia.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g | w porcji 250 g | |
Wartość energetyczna | 650 kJ / 155 kcal | 1626 kJ / 388 kcal |
Tłuszcz | 6.4 g | 16.0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.8 g | 2.0 g |
Węglowodany | 16.8 g | 42.0 g |
w tym cukry | 2.5 g | 6.3 g |
Błonnik | 3.0 g | 7.5 g |
Białko | 6.1 g | 15.3 g |
Sól | 0.7 g | 1.8 g |
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: W kuchence mikrofalowej (850 W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy max. mocy przez 3-4 minuty. Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości.
Rozmiar opakowania: 500 g
Waga brutto: 745 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 116 mm
Wymagana szerokość na półce - 88 mm
Wymagana głębokość na półce - 88 mm
Rodzaj opakowania: Słoik
Adres producenta | Adres zwrotny |
HJH Polska Sp. z o.o. Pudliszki ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia |
HJH SP. z o.o. Pudliszki ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia www.pudliszki.pl Podziel się opinią: 801 190 190 Całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies