Producent: | PROFI |
Waga brutto: | 458 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 450 g |
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Zupa sterylizowana.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Danie gotowe. Wystarczy podgrzać.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 347 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 3,1 g |
- w tym kwasy nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 8,6 g |
- w tym cukry | 1,6 g |
Błonnik | 2,0 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 1,1 g |
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając.
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać: moc 750 W, czas 3-4 minuty.
Rozmiar opakowania: 450 g
Waga brutto: 458 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 211 mm
Wymagana szerokość na półce - 128 mm
Wymagana głębokość na półce - 62 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Profi sp. z o.o., ul. Kolejowa 3, 63-520 Grabów nad Prosną Polska www.profi.pl |
Profi sp. z o.o., ul. Kolejowa 3, 63-520 Grabów nad Prosną Polska www.profi.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies