Producent: | Polsoja |
Opakowanie: | Tacka |
Rozmiar opakowania | 100 g |
Wędlina sojowa o smaku salami. Produkt roślinny na bazie białka sojowego i pszennego, pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt odpowiedni dla wegan
Przechowywać w temperaturze: 1-7°C
Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
Sposób przyrządzania: Wędlina idealna do kanapek, zapiekanek oraz pizzy.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 644 kJ/154 kcal |
tłuszcz | 6,9 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 5,1 g |
w tym: cukry | 1,3 g |
błonnik | 2,1 g |
białko | 17 g |
sól | 1,9 g |
Rozmiar opakowania: 100 g
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa www.polsoja.pl |
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa www.polsoja.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies