Producent: | Polsoja |
Waga brutto: | 102 g |
Opakowanie: | Tacka |
Rozmiar opakowania | 90 g |
Wędlina sojowa o smaku paprykowego salami. Produkt roślinny na bazie białka sojowego i pszennego, pakowany w atmosferze ochronnej.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Przechowywać w temperaturze: 1-7 °C
Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
Sposób przyrządzania: Wędlina idealna do kanapek, zapiekanek oraz pizzy.
Zalecenia dla alergików
w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 722 kJ/172 kcal |
tłuszcz | 7,5 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
węglowodany | 7,9 g |
w tym: cukry | 1,5 g |
błonnik | 2,6 g |
białko | 17 g |
sól | 0,8 g |
Rozmiar opakowania: 90 g
Waga brutto: 102 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 188 mm
Wymagana szerokość na półce - 123 mm
Wymagana głębokość na półce - 16 mm
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa www.polsoja.pl |
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa www.polsoja.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: