Producent: | Podravka |
Waga brutto: | 419 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 400 g |
Makaron z semoliny z pszenicy durum
Przechowywać w suchym i powietrznym miejscu.
Instrukcje dotyczące przygotowania:
Przygotowanie makaronu "al dente".
Na 100 g makaronu użyć 1 litr osolonej wody. Do wrzącej wody należy wrzucić makaron i dokładnie zamieszać. Po upływie wskazanego czasu gotowania makaron należy odcedzić. Makaron jest ugotowany "al dente" i wyśmienicie smakuje.
Czas gotowania 3 min.
Zalecenia dla alergików
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1484 kJ / 350 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,005 g |
Rozmiar opakowania: 400 g
Waga brutto: 419 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 213 mm
Wymagana szerokość na półce - 177 mm
Wymagana głębokość na półce - 97 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa |
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa www.podravka.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies