Sprawdź dostępność transportu

Podravka Przecier pomidorowy z bazylią 500 g

KOD EAN: 3856020242442
Producent: Podravka
Waga netto: 500 g
Kraj pochodzenia: Chorwacja
Opakowanie: Karton
Rozmiar opakowania: 500 g
3,49 zł6,98 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

ul. Cypryjska 72,
02-761 Warszawa

Pomidory dojrzałe w słońcu śródziemnomorskim
Przetworzone w przeciągu 24 godzin po zbiorach
Bez dodatku konserwantów
Doskonały do zupy pomidorowej, sosów, dań z makaronu i ryżu, dań mięsnych, warzywnych, gulaszu, leczo, pizzy, zapiekanek i wielu innych dań.

Podravka
Smaki kuchni śródziemnomorskiej

Spróbuj również innych produktów pomidorowych Podravka takich jak: pomidory krojone, całe bez skórki.

FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047

Przygotowanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed promieniami słonecznymi. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni.

Zdrowie i styl życia

Dodatki

  • konserwanty - Nie zawiera

Składniki

  • przecier pomidorowy z koncentratu (98%)
  • cukier
  • cebula
  • sól
  • bazylia (0,25%)

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 133 kJ/32 kcal
Tłuszcz 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 5,8 g
w tym cukry 5,2 g
Białko 1,4 g
Sól 0,88 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 500 g Średnia miara (e)

Wymiar liczbowy: 500

Rodzaj opakowania: Karton

Adres producenta

Adres zwrotny

Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72,
02-761 Warszawa

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu
  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem