Sprawdź dostępność transportu

Podravka Ajvar BBQ 195 g

KOD EAN: 3856020220792
Producent: Podravka
Waga brutto: 338 g
Opakowanie: Słoik
Rozmiar opakowania 195 g
6,29 zł32,26 zł/kg
**Najniższa cena od 30 dni: 5,47 zł

Informacje o produkcie

Opis

Ajvar z aromatami dymu wędzarniczego. Pasta warzywna na bazie papryki i bakłażanów. Produkt pasteryzowany.

Podravka
Smaki kuchni śródziemnomorskiej

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 10 dni.

Składniki

  • czerwona papryka (75%)
  • bakłażan (12%)
  • olej słonecznikowy
  • ocet spirytusowy
  • koncentrat pomidorowy (2,6%)
  • sól
  • cukier
  • aromaty dymu wędzarniczego (0,7%)
  • przyprawy
  • ostra papryka

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 325 kJ/78 kcal
Tłuszcz 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 8,0 g
w tym cukry 8,0 g
Białko 1,5 g
Sól 1,5 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 195 g

Waga brutto: 338 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 98 mm
Wymagana szerokość na półce - 62 mm
Wymagana głębokość na półce - 62 mm

Rodzaj opakowania: Słoik

Adres dystrybutora

Adres zwrotny

Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72
02-761 Warszawa
Polska
Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72
02-761 Warszawa
Polska
T +48 22 427-30-10
F +48 22 427-30-39
www.podravka.pl
podravka@podravka.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Cechy:

  • bez dodatku konserwantów

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem