Podpałka do grila, pieca i kominka. Sposób użycia: wyjąć podpałkę z opakowania, położyć kilka kostek na węgiel, brykiet lub inne paliwo do grila , pieca lub kominka i podpalić.
Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Chronić przed działaniem promieni słonecznych i wysokiej temaperatury.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dancoal Sp. z o.o. Łazienica, ul. Prosta 35, 72-100 Goleniów | Dancoal Sp. z o.o. Łazienica, ul. Prosta 35, 72-100 Goleniów |
Cechy:
Ostrzeżenie: Przed rozpoczęciem przyrządzania potraw podpałka powinna być całkowicie spalona, a paliwo do grilla pokryte popiołem. Nie używać spirytusu, ani benzyny do zapalania. Produkt zgodny z Norma Europejską dotyczącą podpałek: EN 1860-3. Wyprodukowano w Polsce.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies