Producent: | Papa Luigi |
Waga brutto: | 460 g |
Opakowanie: | Tacka |
Rozmiar opakowania | 400 g |
Pizza z serem Mozzarella, salami pepperoni, boczkiem wędzonym, pieczarkami i papryką pepperoni. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum 80°C w środku.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Sposób przygotowania:
6-7 min / 220°C
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1134 kJ / 271 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g |
Węglowodany | 27 g |
w tym cukry | 2,5 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1,8 g |
Piec w piekarniku: Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Podgrzewać w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220°C przez około 6-7 minut.
Rozmiar opakowania: 400 g
Waga brutto: 460 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 293 mm
Wymagana szerokość na półce - 294 mm
Wymagana głębokość na półce - 20 mm
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Języki na opakowaniu
Cechy: