Producent: | NaturAvena |
Waga brutto: | 220 g |
Opakowanie: | Karton |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Cukier kokosowy
CiekawostkaBudyń kokosowy
Składniki przepisu:
- 1/4 szklanki skrobi ziemniaczanej
- 1/3 szklanki cukru kokosowego
- 1 łyżka cukru wanilinowego
- 5 żółtek
- 500 ml kremu kokosowego
Wykonanie:
W rondelku umieść kolejno: mąkę ziemniaczaną, cukier kokosowy, cukier wanilinowy i żółtka. Następnie podgrzewając wszystko, wymieszaj. Dodawaj stopniowo krem kokosowy jednocześnie mieszając, do czasu kiedy składniki się rozpuszczą i powstanie jednolita, gładka masa. Mieszaj do czasu aż składniki zgęstnieją. Zdejmij garnek z kuchenki i zmiksuj blenderem na jednolitą masę. Przelej budyń do miseczek.
W suchym i zaciemnionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1641 kJ/392 kcal |
Tłuszcz | 1,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 91,9 g |
w tym cukry | 88,3 g |
Białko | 1,9 g |
Sól | 0,58 g |
Rozmiar opakowania: 200 g
Waga brutto: 220 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 150 mm
Wymagana szerokość na półce - 91 mm
Wymagana głębokość na półce - 44 mm
Rodzaj opakowania: Karton
Adres producenta | Adres zwrotny |
NaturAvena Sp. z o.o. ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno |
NaturAvena Sp. z o.o. ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno tel.: 22 711 25 17 biuro@naturavena.pl www.naturavena.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies