Producent: | Morliny |
Waga brutto: | 540 g |
Opakowanie: | Nieokreślone opakowanie |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Rozmiar opakowania | 520 g |
Kiełbasa podwawelska. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Wyprodukowano w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1012 kJ / 244 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,0 g |
Węglowodany | 2,0 g |
- w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,0 g |
Rozmiar opakowania: 520 g
Waga brutto: 540 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 331 mm
Wymagana szerokość na półce - 83 mm
Wymagana głębokość na półce - 35 mm
Rodzaj opakowania: Nieokreślone opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział w Starachowicach, ul. Krańcowa 4, 27-200 Starachowice |
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies