Producent: | Mamut |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Tosty typu Grzanka - skorpor pszenny.
Poczęstuj się!
Przepis na Skorpora pszennego z twarożkiem i rzodkiewką
Składniki:
- Skorpory pszenne
- 200 g twarogu pszennego
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- szczypiorek
- sól, pieprz
- rzodkiewka
- czarnuszka
Przygotowanie:
Twaróg rozgnieć widelcem i wymieszaj z jogurtem, przyprawami oraz posiekanym szczypiorkiem - nałóż na każdego Skorpora.
Na wierzchu poukładaj plastry rzodkiewki, po czym całość posyp czarnuszką i szczypiorkiem.
Spróbuj również
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor graham
Mamut Chrupiące bułeczki skorpor pomidorowy z ziołami i czosnkiem
Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na:
www.mamutsa.pl
www.fb.com/mamutpolska
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza na 100 g | |
Wartość energetyczna | 1734 kJ / 411 kcal |
Tłuszcz | 7,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 71 g |
w tym cukry | 6,3 g |
Błonnik | 3,6 g |
Białko | 12 g |
Sól | 1,7 g |
Rozmiar opakowania: 200 g
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław |
Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań |
Języki na opakowaniu
Cechy: