Producent: | Lubella |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Przepis dla Ciebie!
Świderki z kukurydzą i fasolą
Składniki:
makaron Lubella Świderki express 200 g
czerwona fasola puszka 400 g
kukurydza puszka 170 g
3 łyżki przecieru pomidorowego
+ sok z połowy limonki
+ sól i pieprz do smaku
zielona papryka 1 sztuka
kolendra (lub natka pietruszki)
Ilość porcji: 2,
Czas przygotowania: 8 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przygotuj dodatki!
Fasolę i kukurydzę odsącz i przepłucz wodą, a paprykę pokrój w kostkę.
Teraz sos!
Przecier pomidorowy dopraw limonką, solą i pieprzem.
Na koniec!
Makaron wymieszaj z warzywami i przygotowanym sosem, udekoruj kolendrą.
Smacznego!
Lubella Tradycja od 1881
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g suchego produktu | |
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, zmieszaj i gotuj 2 mn. Następnie odcedź.
Rozmiar opakowania: 500 g
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies