Producent: | Łowicz |
Waga brutto: | 828 g |
Opakowanie: | Słoik |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Sos neapolitański. Sos pomidorowy z bazylią i oregano. Pasteryzowany.
Przepis na spaghetti z mięsem po neapolitańsku
Potrzebujesz: sos neapolitański Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu rurki Lubella.
1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju.
2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
3. Podawaj z makaronem rurki.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Łowicz
Samo najlepsze!
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Lubimy wegetarian
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
energia | 236 kJ / 56 kcal |
tłuszcz | 1,7 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 8,3 g |
w tym cukry | 8,1 g |
białko | 1,5 g |
sól | 0,75 g |
Rozmiar opakowania: 500 g
Waga brutto: 828 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 169 mm
Wymagana szerokość na półce - 78 mm
Wymagana głębokość na półce - 78 mm
Rodzaj opakowania: Słoik
Adres producenta | Adres zwrotny |
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies