Producent: | Łowicz |
Opakowanie: | Słoik |
Rozmiar opakowania | 235 g |
Dżem z pigwowca, aceroli i jabłek. Pasteryzowany.
Witamina C zawarta w dżemie z pigwowca, aceroli i jabłek pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Zrównoważona dieta oraz zdrowy tryb życia mają duże znaczenie dla zachowania zdrowia. Zaleca się spożywanie około 2 łyżek stołowych dziennie dżemu z pigwowca, aceroli i jabłek (około 60 g).Opakowanie Szkło - powszechnie recyklingowane
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym.
Dodatki
w 100 g: | w porcji 60 g: | |
Wartość energetyczna | 679 kJ/ 160 kcal | 407 kJ/ 96 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g | <0,1 g |
Węglowodany | 39 g | 23 g |
w tym cukry | 35 g | 21 g |
Białko | 0,5 g | 0,3 g |
Sól | 0 g | 0 g |
Witamina C | 20 mg / 25%* | 12 mg / 15%* |
Opakowanie zawiera około 4 sugerowane porcje produktu. | ||
* % Referencyjnej wartości spożycia |
Rozmiar opakowania: 235 g
Rodzaj opakowania: Słoik
Adres producenta | Adres zwrotny |
Agros Nova Food Sp. z o.o. Sp. k. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa |
Agros Nova Food Sp. z o.o. Sp. k. al. Stanów Zjednoczonych 61A 04-028 Warszawa |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies