Opis
Mieszanka 18 wyśmienitych czekoladek z czekolady ciemnej, mlecznej i białej.
Tiramisu, Creme Brulée, Tarte Citron: Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli z wyśmienitą czekoladą. Podaruj Praliny Creation Dessert w prezencie lub rozkoszuj się niepowtarzalną chwilą zapomnienia
Praliny Creation Dessert - Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli z wyśmienitą czekoladą. Podaruj Praliny Creation Dessert w prezencie lub rozkoszuj się niepowtarzalną chwilą zapomnienia.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
- cukier
- tluszcz kakaowy
- miazga kakaowa
- mleko w proszku
- bezwodny tłuszcz mleczny
- laktoza
- pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) 3%
- tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy)
- cukier inwertowany
- syrop glukozowy
- orzechy laskowe 1%
- wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)]
- kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 1%
- stabilizator (sorbitole)
- odtłuszczone mleko w proszku
- orzechy włoskie 0,8%
- kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
- emulgator (lecytyny sojowe)
- rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)]
- beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2%
- śmietanka w proszku
- chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)]
- aromat
- mascarpone
- ekstrakt słodowy jęczmienny
- naturalny aromat kawowy
- naturalny aromat z wanilii
- aromat (wanilina)
- naturalne aromaty
- sól
- substancja glazurująca (guma arabska)
- białko mleka
- barwnik (ekstrakt z papryki)
- stabilizator (fosforany sodu)
- Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 30%; masa mleczna minimum 20%. Czekolada ciemna: masa kakaowa minimum: 44%. Czekolada biała: masa kakaowa minimum: 30%
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
- Jęczmień - Zawiera
- Jaja - Może zawierać
- Orzechy laskowe - Zawiera
- Mleko - Zawiera
- Orzechy - Może zawierać
- Soja - Zawiera
- Orzechy włoskie - Zawiera
- Pszenica - Zawiera
Wartości odżywcze
|
100 g: |
Wartość energetyczna (energia) |
2357 kJ / 566 kcal |
Tłuszcz |
36 g |
- w tym kwasy nasycone |
20 g |
Węglowodany |
54 g |
- w tym cukry |
50 g |
Białko |
4,7 g |
Só |
0,15 g |
Opakowanie
Rozmiar opakowania:
170 g
Waga brutto: 275 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 175 mm
Wymagana szerokość na półce - 268 mm
Wymagana głębokość na półce - 40 mm
Rodzaj opakowania: Karton
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
PL |
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
PL
www.lindt.com |
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu