Producent: | Olewnik |
Waga netto: | 150 |
Opakowanie: | MAP |
Rozmiar opakowania: | 6 |
Kabanosy kruche
kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona, parzona, suszona
Przechowywać w temperaturze: od +6°C do +18°C.
Biały nalot, który może powstać na powierzchni kabanosów jest skutkiem
naturalnych procesów zachodzących podczas przechowywania. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Cechy:
Powierzchnia batonu czysta, sucha. Surowce na przekroju równomiernie rozłożone; niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Konsystencja krucha, ścisła. Barwa produktu jasnobrązowa do ciemnobrązowej wynikająca z wędzenia, mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej, tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowej, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słona. Wyczuwalny smak i aromat użytych przypraw. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies