Producent: | Inka |
Waga brutto: | 214 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Facebook: inkapl
Instagram: inka.pl
www.inka.pl
Szczelnie zamknięte opakowanie przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzenia:
1. Wsyp do kubka 5 łyżeczek Inki (20 g).
2. Zalej gorącym, ale nie wrzącym mlekiem (200 ml).
Wymieszaj!
Zalecenia dla alergików
w 100 g produktu instant | w porcji 20 g z mlekiem 2% (200 ml) | % RWS* w porcji 20 g z mlekiem 2% (200 ml) | |
wartość energetyczna | 1579 kJ/ 373 kcal | 746 kJ/ 177 kcal | 9% |
tłuszcz | 0,5 g | 4,1 g | 6% |
w tym kwasy nasycone | 0,3 g | 2,4 g | 12% |
węglowodany | 85 g | 26,9 g | 10% |
w tym cukry | 50 g | 19,7 g | 22% |
błonnik | 7,4 g | 1,5 g | - |
białko | 2,8 g | 7,4 g | 15% |
sól | 0,10 g | 0,2 g | 4% |
* RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorostej (8 400 kJ/2000 kcal) | |||
200 g Inki czekoladowej to około 10 porcji. |
Rozmiar opakowania: 200 g
Waga brutto: 214 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 207 mm
Wymagana szerokość na półce - 179 mm
Wymagana głębokość na półce - 67 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Grana Sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina |
Grana Sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 1, 32-050 Skawina |
Języki na opakowaniu
Cechy: