Producent: | Indykpol |
Waga brutto: | 396 g |
Opakowanie: | Tacka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 360 g |
Sznycle z fileta z piersi indyka. Świeże.
Pakowano w atmosferze ochronnej
Propozycja przygotowania:
Sznycle z serem mozarella
Składniki: 4 sznycle z piersi indyka, 4 łyżki startego sera mozarella, 2 łyżki masła, majeranek, pieprz ziołowy, 4 łyżki oleju/oliwy, jajko, bułka tarta, sól, pieprz.
Sposób przygotowania: Sznycle rozbić, posolić z obu stron. Stronę wewnętrzną posmarować masłem, posypać startym serem oraz wymieszanym z pieprzem ziołowym majerankiem. Sznycle ściśle zawinąć. Obtoczyć w bułce tartej, następnie w rozmąconym jajku i jeszcze raz w bułce. Smażyć w głębszym tłuszczu, na średnim/małym ogniu ok. 15 minut.
Więcej przepisów na www.indykpol.pl
Przechowywać w temperaturze od -2°C do 4°C
Do spożycia po obróbce cieplnej
Rozmiar opakowania: 360 g
Waga brutto: 396 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 161 mm
Wymagana szerokość na półce - 204 mm
Wymagana głębokość na półce - 50 mm
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Indykpol S.A. ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn |
Indykpol S.A. ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies