Producent: | Indykpol |
Waga brutto: | 864 g |
Opakowanie: | Tacka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 800 g |
Golonka z indyka.
Świeża, klasa APakowano w atmosferze ochronnej
Propozycja podania:
Golonka z indyka
Składniki: 2 ząbki czosnku, przyprawa do drobiu, 2 szt. golonki z indyka, 0,5 l bulionu drobiowego, 1 listek laurowy, 3 marchewki, 2 łyżki oleju, pieprz, 2 pietruszki, 2 pory, 1 seler, sól, ziele angielskie.
Sposób przygotowania:
Umyte i osuszone golonki natrzyj przyprawami do drobiu i odstaw na 2 godz. Marchewki, pietruszki i seler obierz, umyj i zetrzyj na tarce o dużych otworach. Oczyszczone pory pokrój na talarki. Czosnek obierz i posiekaj. Golonki obsmaż na gorącym oleju i przełóż na naczynia żaroodpornego, obłóż warzywami i zalej gorącym bulionem. Dodaj ziele angielskie, liść laurowy, czosnek, sól i pieprz. Zapiecz pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 200°C ok. 1 godz. (do miękkości).
Więcej przepisów na www.indykpol.pl
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C
Do spożycia po obrobce cieplnej
Rozmiar opakowania: 800 g
Waga brutto: 864 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 177 mm
Wymagana szerokość na półce - 227 mm
Wymagana głębokość na półce - 80 mm
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Indykpol SA ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn |
Indykpol S.A. ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies