Producent: | House of Asia |
Waga brutto: | 90 g |
Opakowanie: | Pudełko |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Rozmiar opakowania | 75 g |
Pasta miso z algami Wakame.
Jeden z dwóch najważniejszych składników kuchni japońskiej - aromatyczna pasta z dodatkiem fermentowanej soi, dzięki której przygotujesz nie tylko japońską zupę miso, ale również m.in. sosy i marynaty.Przechowywać w temperaturze pokojowej. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Sposób przygotowania
Saszetkę pasty miso rozpuść w 160 ml wrzącej wody. Dodaj ulubione dodatki, tofu pokrojone w kostkę 1 cm x 1 cm, oraz pokruszony arkusz wakame.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna | 487 kJ/ 116 kcal |
tłuszcz | 4,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 6,4 g |
białko | 7,3 g |
sól | 13,1 g |
Rozmiar opakowania: 75 g
Waga brutto: 90 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 74 mm
Wymagana szerokość na półce - 91 mm
Wymagana głębokość na półce - 44 mm
Rodzaj opakowania: Pudełko
Adres producenta | Adres zwrotny |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies