Producent: | House of Asia |
Waga brutto: | 62 g |
Opakowanie: | Opakowanie |
Kraj pochodzenia | Indie |
Rozmiar opakowania | 50 g |
Pasta Kantońska Stir-Fry
Aromatyczna pasta do przygotowania chińskiego dania smażonego stir-fry z Kantonu.Kurczak stir-fry po kantońsku
10 min.
3-4x
Składniki
1. 2 łyżki oleju
2. 250 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę
3. 250 g miksu pokrojonych warzyw (papryka, marchewka, brokuły, dymka)
Przygotowanie
1. Na patelni rozgrzej olej.
2. Dodaj 1 saszetkę Pasty Kantońskiej Stir-Fry (50 g), podsmaż do uwolnienia zapachu, dodaj mięso, podsmaż 3-4 minuty.
3. Dodaj warzywa, smaż 3-4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Tip: Podawaj z makaronem lub ryżem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Zalecenia dla alergików
w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna | 804 kJ / 190 kcal |
tłuszcz | 2,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 38 g |
w tym cukry | 32 g |
białko | 3,7 g |
sól | 7,5 g |
Rozmiar opakowania: 50 g
Waga brutto: 62 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 167 mm
Wymagana szerokość na półce - 119 mm
Wymagana głębokość na półce - 8 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies