Producent: | HENGLEIN |
Waga brutto: | 358 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Rozmiar opakowania | 340 g |
Świeże ciasto croissant
Półprodukt garmażeryjny chłodzony
⌀ 26 cm
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu zużyć w całości.
Przygotowanie: Ciasto na rogaliki należy rozwinąć, pozostawiając je na pergaminie. Ciasto podzielić na równe trójkąty - tak jak na obrazkach. Zwijać z zewnętrznej strony do środka pojedyncze rogaliki. Rozgrzać piekarnik do 165°C, piec przez około 20-25 minut na złoto-brązowy kolor.
Wskazówka: Rogaliki można nadziewać: marmoladą, kremem orzechowym lub czekoladowym, serem, szynką itp.
Ciasta nadaje się również do mrożenia. Przed użyciem ciasto należy rozmrozić w temperaturze pokojowej przez 90 minut. Po rozmrożeniu, nie zamrażać ponownie.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1518 kJ / 363 kcal |
Tłuszcze | 19,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11,4 g |
Węglowodany | 40,5 g |
w tym cukry | 6,1 g |
Białko | 5,2 g |
Sól | 0,90 g |
Rozmiar opakowania: 340 g
Waga brutto: 358 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 84 mm
Wymagana szerokość na półce - 328 mm
Wymagana głębokość na półce - 31 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano przez: HENGLEIN GmbH dla: HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza |
HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza tel. 32/260 55 66 www.henglein.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: