Producent: | Helio |
Waga brutto: | 102 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 100 g |
Orzechy ziemne smażone, solone
Jedna porcja 30 g dostarcza: 722 kJ / 174 kcal
Wartość energetyczna w 100 g: 2425 kJ / 585 kcal
Jedna porcja 30 g dostarcza: 722 kJ / 174 kcal 9%*, tłuszcz 14 g 20%*, nasycone kwasy tłuszczowe 1,8 g 9%*, cukry 1,9 g 2%*, sól 0,30 g 5%*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
produktu w 100 g | w 30 g | |
Wartość energetyczna | 2425 kJ / 585 kcal | 722 kJ / 174 kcal |
Tłuszcz | 47 g | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,1 g | 1,8 g |
Węglowodany | 12 g | 3,5 g |
w tym cukry | 6,2 g | 1,9 g |
Błonnik | 7,1 g | 2,1 g |
Białko | 25 g | 7,5 g |
Sól | 1,0 g | 0,30 g |
Opakowanie 100 g zawiera około 3 porcje produktu. |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
Na porcję: Jedna porcja 30 g dostarcza:
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wartośc energetyczna w 100 g: 2425 kJ / 585 kcal
Rozmiar opakowania: 100 g
Waga brutto: 102 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 199 mm
Wymagana szerokość na półce - 76 mm
Wymagana głębokość na półce - 23 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Helio S.A. Wyględy ul. Stołeczna 26 05-083 Zaborów Zakład produkcyjny: Brochów 119 05-088 Brochów |
Helio S.A. Wyględy ul. Stołeczna 26 05-083 Zaborów |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies