Producent: | Helio |
Waga brutto: | 626 g |
Opakowanie: | Puszka konserwowa |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 560 g |
Masa orzechowa z kawałkami orzechów
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w lodówce do 48 godzin.
Masa makowa orzechowa to gotowy produkt do nadziewania strucli, tarty, rogalików i wielu innych przysmaków.
Wyrób nadaje się do bezpośredniego spożycia.
Życzymy smacznego!
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1638 kJ/391 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,3 g |
Węglowodany | 43 g |
w tym cukry | 40 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,16 g |
Rozmiar opakowania: 560 g
Waga brutto: 626 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 81 mm
Wymagana szerokość na półce - 102 mm
Wymagana głębokość na półce - 102 mm
Rodzaj opakowania: Puszka konserwowa
Adres producenta | Adres zwrotny |
HELIO S.A. Wyględy ul. Stołeczna 26 05-083 Zaborów Zakład produkcyjny: Brochów 119 05-088 Brochów |
HELIO S.A. Wyględy ul. Stołeczna 26 05-083 Zaborów Serwis Konsumenta: jeśli chcesz podzielić się uwagami na temat jakości naszego produktu napisz do naszego serwisu konsumenta: serwiskonsumenta@helio.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies