Producent: | Gellwe |
Waga brutto: | 20 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 20 g |
Kwas cytrynowy E 330 do celów spożywczych.
Zastosowanie kwasku cytrynowego:Pomysł na:
Surówkę z czerwonej kapusty
Przygotuj: 0,7 kg czerwonej kapusty, 250-300 g marchewki, 2 małe jabłka, 2 łyżki oleju , 3/4 łyżki cukru, 1/4 łyżeczki kwasku cytrynowego, sól do smaku.
Sposób przygotowania: Warzywa oraz jabłka umyj, obierz i zetrzyj na tarce. Przełóż do miski, dodaj olej, cukier, kwasek i wymieszaj. Dopraw solą do smaku. Ugnieć i zostaw na kwadrans, aby smaki się wymieszały.
Smacznego :)
Gellwe - naturalnie pyszne
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 20 g
Waga brutto: 20 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 117 mm
Wymagana szerokość na półce - 86 mm
Wymagana głębokość na półce - 7 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies