Producent: | Frosta |
Opakowanie: | Pudełko |
Rozmiar opakowania | 375 g |
22,69 zł
Filety rybne z ryżem, sosem szpinakowym i pomidorami, do zapiekania. Produkt głęboko mrożony.
100 % naturalnego smakuMSC - MSC www.msc.org, MSC-C-50086
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Opakowanie z odpowiedzialnych źródeł, FSC C110875
Razem z FRoSTĄ chronisz morza!
Dziękujemy za wybór produktu spełniającego globalne standardy MSC w zakresie zrównoważonego rybołówstwa. Razem chronimy ryby dla obecnych oraz przyszłych pokoleń. www.msc.org/pl
Skąd pochodzą nasz składniki?
Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C.
Przechowywanie w domu:
* (-6 °C): 4 dni
** (-12 °C): 3 tygodnie
*** (-18 °C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika)
Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 562 kJ / 135 kcal |
Tłuszcz | 8,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 g |
Węglowodany | 6,4 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 0,93 g |
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 650 W przez 11 minut.
Piec w piekarniku: Piekarnik: Piekarnik rozgrzej do temperatury 225 °C (z włączonym termoobiegiem do 210°C). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.
Rozmiar opakowania: 375 g
Rodzaj opakowania: Pudełko
Adres producenta | Adres zwrotny |
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).
Języki na opakowaniu
Cechy: