Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 1 kg |
Fasolka szparagowa zielona. Produkt głęboko mrożony.
Garnek: fasolkę, bez rozmrażania, wsypać do gotującej się, osolonej wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 10 - 12 minut. Odcedzić i doprawić do smaku. Szybkowar: wlać dwie szklanki wody do szybkowaru. Wsypać zamrożoną fasolkę do koszyczka do gotowania i zamknąć szybkowar. Gotować 5 - 7 minut przy obracającym się zaworze ciśnieniowym.
Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości.
Po rozmrożeniu nie zamrażać powtórnie
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies