Producent: | Dr. Oetker |
Waga brutto: | 16 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 12 g |
Cukier z wanilią bez glutenu
Cukier z naturalną wanilią Burbon z Madagaskaru. Pełen aromatu najbardziej cenionej odmiany wanilii na świecie. Polecamy do:Wytwarzanie produktów bezglutenowych podlega restrykcyjnym kontrolom na każdym etapie ich produkcji.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Porcja na ok. 250-300 g mąki.
Zalecenia dla alergików
na 100 g produktu w proszku: | |
Energia | 1678 kJ /395 kcal |
Tłuszcz | 0,5 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 96 g |
w tym Cukry | 94 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 0,01 g |
Rozmiar opakowania: 12 g
Waga brutto: 16 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 119 mm
Wymagana szerokość na półce - 90 mm
Wymagana głębokość na półce - 4 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies