Sprawdź dostępność transportu

Ciasto brik 8 x 136g

KOD EAN: 3564700473610
Producent: Wiodąca Marka
Waga netto/ilość: 136 g
3,49 zł25,66 zł/kg

Wiodąca Marka

Informacje o produkcie

Opis

Ciasto - feuille de brick 8 płatów ciasta

Skład

mąka PSZENNA; woda; sól; olej słonecznikowy; substancje konserwujące: E282, E200; kwas: kwas mlekowy; emulgator: lecytyny (z SOI).

Stosowanie

1.Wyjąć płaty ciasta z lodówki na kilka minut przed użyciem, nie otwierać opakowania, dopóki farsz nie zostanie przygotowany. 2. Potnij ciasto, wypełnij farszem.
Patelnia: rozgrzać olej lub masło na patelni i smażyć nadziane ciasto 2 - 3 minuty z każdej strony. Garnek: zanurzyć ciasto w gorącym oleju i smażyć do momentu, gdy ciasto stanie się złociste. Piekarnik: rozgrzać piekarnik do 220°C (termostat 7-8). Ciasto posmarować roztopionym masłem lub olejem i piec na złoty kolor.
Papier, w którym umieszczone jest ciasto, nie jest papierem do pieczenia, nie należy umieszczać go w piekarniku.

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Zużyć po otwarciu.
Produkt podatny na wysychanie.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1173 kJ (277 kcal)
Tłuszcz: 1,6 g
Tłuszcze nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 59 g
Cukry: 1,6 g
Błonnik: 2,4 g
Proteiny: 5,4 g
Sól: 3,3 g
Witamina A:
Witamina C:

Adres producenta

Adres zwrotny

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa

 

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem