Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 136 g |
Ciasto - feuille de brick 8 płatów ciasta
mąka PSZENNA; woda; sól; olej słonecznikowy; substancje konserwujące: E282, E200; kwas: kwas mlekowy; emulgator: lecytyny (z SOI).
1.Wyjąć płaty ciasta z lodówki na kilka minut przed użyciem, nie otwierać opakowania, dopóki farsz nie zostanie przygotowany. 2. Potnij ciasto, wypełnij farszem.
Patelnia: rozgrzać olej lub masło na patelni i smażyć nadziane ciasto 2 - 3 minuty z każdej strony. Garnek: zanurzyć ciasto w gorącym oleju i smażyć do momentu, gdy ciasto stanie się złociste. Piekarnik: rozgrzać piekarnik do 220°C (termostat 7-8). Ciasto posmarować roztopionym masłem lub olejem i piec na złoty kolor.
Papier, w którym umieszczone jest ciasto, nie jest papierem do pieczenia, nie należy umieszczać go w piekarniku.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Zużyć po otwarciu.
Produkt podatny na wysychanie.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies