Źródło błonnika, białka i kwasów tłuszczowych omega-3
Przechowywać w suchym przewiewnym miejscu
woda; mąka pszenna 31%; mąka żytnia; gys kukurydziany; nasiona słonecznika; płatki ziemniaczane; nasiona szałwi hiszpańskiej 3%; sól; gluten pszenny; zarodki pszenne; siemie lniane; mielone pestki dyni; łamane pestki dyni; błonnik roślinny; otręby pszenne; ekstrakt ze słodu jęczmiennego; olej rzepakowy; drożdże; sezam; środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Piekarnia Pełnatyczne Bamal Sp.zo.o. 37-200 Przeworsk ul.Lwowska 40 | Przedsiębiorstwo produkcyjno - handlowe i usług wielobranżowych Przeworsk ul. Lwowska 40 |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies