Mocne wąskie ostrze, które doskonale nadaje się do porcjowania mięsa, krojenia mięs pieczonych czy cięcia chrząstek
Cechy:
Materiał: ostrze wykute z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej szczególnie odpornej na korozję; Specjalnie wyprofilowane ostrze chroni palce przed ześlizgnięciem się pod nóż, Ergonomiczna, gładka i lekko zaokrąglona rękojeść zapewniająca większą kontrolę i bezpieczny chwyt noża; Wykończenie rękojeści stalą nierdzewną zapewnia doskonałą równowagę noża; Długość ostrza: 20 cm, Długość ostrza z rękojeścią: 31 cm; Zalecane mycie ręczneUżywamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies