Producent: | Łuków |
Waga netto: | 200 |
Burgery wołowe smażyć po 3 minuty z każdej strony (lub dłużej jeśli mają być bardziej wysmażone) na mocno rozgrzanej patelni.
Przechowywac w temperaturze od 0°c do 4°c
mięso wołowe 98%, sól, pieprz czarny, octan sodu, cytryniany sodu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakłady Mięsne Łuków S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków | Zakłady Mięsne Łuków S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków |
Cechy:
Pakowany w atmosferze ochronnej, spożyć po obróbce termicznej, Wyrób przeznaczony do grillowania i smażenia. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.