Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 700 g |
Baskijska potrawa z papryczką Espelette*. Produkt sterylizowany. *Chroniona Nazwa Pochodzenia.
Rozdrobnione pomidory bez skóry 54%, sos pomidorowy 13% (pomidory, koncentrat pomidorowy, olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku, cukier, kwas: kwas cytrynowy), cebula 12%, papryka (czerwona i zielona) 12%, cukier, oliwa z oliwek, sól, pulpa czosnkowa, modyfikowana skrobia z manioku, papryczka Espelette* 0,05%.
Zawartość słoika przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu przez około 10 minut. Potrawa stanowi doskonały dodatek do mięsa i drobiu. Można również podawać ze smażonymi jajkami oraz szynką Bayonne. Szynkę Bayonne smażyć na patelni, a następnie dodać jajka. Podawać ciepłe z potrawką.
Przełożyć potrawkę do półmiska, przygotować szynką i jajka – 1- 2 jajka na osobę. Podgrzewać potrawkę na patelni, następnie dodać jajka i mieszać 2- 3 minuty. Dodać szynki lub wstępnie podsmażonej piersi z kurczaka.
Przechowywać w suchym i chlodnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies