Cechy:
idealny do kuchniBakoma Jogurt naturalny gęsty 390 g
Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu.
Szukaj inspiracji na
www.kuchniajogurtowa.pl
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C.
Zalecenia dla alergików
WARTOŚCI ODŻYWCZE |
||||||||||||||||||
|
Rozmiar opakowania: 390 g Średnia miara (e)
Wymiar liczbowy: 390
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 116 mm
Wymagana szerokość na półce - 95 mm
Wymagana głębokość na półce - 95 mm
Rodzaj opakowania: Kubek
Waga brutto: 394g
ADRES PRODUCENTA | ADRES ZWROTNY |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 0801 340 600 www.bakoma.pl |
Język produktu
|
Języki na opakowaniu
|
Produktów w sklepie: 14009 | Ostatnia aktualizacja oferty: 2019/02/17
*Ceny obowiązują wyłącznie przy składaniu zamówień przez sklep internetowy. Ceny w sklepie E.Leclerc mogą nieznacznie różnić się od cen prezentowanych na stronach sklepu internetowego. Przedstawiona oferta w sklepie internetowym nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, i jest jedynie zaproszeniem do rozpoczęcia rokowań (zgodnie z art. 71 k.c.). Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówień z ważnych przyczyn ekonomicznych.