Producent: | Bakoma |
Waga brutto: | 384 g |
Opakowanie: | Pot |
Rozmiar opakowania | 370 g |
Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.
Jogurt Naturalny Gęsty Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że tworzony jest sposobem zbliżonym do tradycyjnej metody wytwarzania jogurtu, stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu. Nasz Gęsty nalewany jest do opakowania w formie płynnej, a następnie, dzięki działaniu miliardów bakterii, w sposób naturalny gęstnieje w kubku.Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu | |
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |
Rozmiar opakowania: 370 g
Waga brutto: 384 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 118 mm
Wymagana szerokość na półce - 95 mm
Wymagana głębokość na półce - 95 mm
Rodzaj opakowania: Pot
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies