Producent: | Bakalland |
Waga brutto: | 44 g |
Opakowanie: | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Rozmiar opakowania | 40 g |
BIO Chipsy kokosowe
Chipsy kokosowe Bakalland BIO to chrupiące płatki kokosów uprawianych w gospodarstwach ekologicznych według ściśle określonych zasad. Te wyselekcjonowane przez nas plantacje położone są na terenach o wyjątkowo czystych glebach, powietrzu i wodzie.Bakalland - wyszukane przyjemności
Organiczne
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna | 2760 kJ/ 670 kcal |
tłuszcz | 65 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 57 g |
węglowodany | 7,4 g |
w tym cukry | 7,4 g |
błonnik | 16 g |
białko | 6,9 g |
sól | 0,09 g |
Witaminy i składniki mineralne w 100 g produktu: | |
witamina B6 | 0,3 mg (21% RWS*) |
potas | 543 mg (27% RWS*) |
fosfor | 206 mg (29% RWS*) |
magnez | 90 mg (24% RWS*) |
miedź | 0,8 mg (80% RWS*) |
mangan | 2,7 mg (135% RWS*) |
selen | 18,5 µg (34% RWS*) |
*RWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |
Rozmiar opakowania: 40 g
Waga brutto: 44 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 158 mm
Wymagana szerokość na półce - 115 mm
Wymagana głębokość na półce - 19 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa serwis.kosumenta@bakalland.pl www.bakalland.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies