Producent: | As-Babuni |
Waga brutto: | 256 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 250 g |
Makaron 2-jajeczny zacierka.
Firma Rodzinna
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1504 kJ / 354 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 74,2 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 10,3 g |
Sól | 0,025 g |
Gotować we wrzątku: 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 7-9 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego!
Rozmiar opakowania: 250 g
Waga brutto: 256 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 190 mm
Wymagana szerokość na półce - 120 mm
Wymagana głębokość na półce - 30 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl |
AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies