Producent: | As-Babuni |
Waga brutto: | 416 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 400 g |
Makaron
Przepis Babuni:
Spaghetti po lubelsku:
Składniki: boczek, pomidory bez skórki, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, parmezan.
Sposób przygotowania:
Boczek kroimy na małe plasterki, dodajemy pokrojone ząbki czosnku i wrzucamy wszystko na patelnię dusząc w oliwie z oliwek. Później wrzucamy pomidory i dodajemy sok z cytryny. W międzyczasie gotujemy makaron. Kiedy sos jest gotowy, a makaron ugotowany, wrzucamy makaron na patelnię i przez chwilę mieszając wszystko podsmażamy. Na koniec posypujemy serem.
Smacznego!
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1518 kJ / 358 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 69,5 g |
w tym cukry | 3,8 g |
Błonnik | 3,4 g |
Białko | 14,7 g |
Sól | 0,005 g |
(Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu) |
Gotować we wrzątku: Do gotującej się wody (100 g makaronu na 1 litr wody) wrzucać stopniowo makaron. Gotować na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i podawać. Czas gotowania: 8 minut
Rozmiar opakowania: 400 g
Waga brutto: 416 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 300 mm
Wymagana szerokość na półce - 75 mm
Wymagana głębokość na półce - 26 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
AS-BABUNI Spółka z o.o. ul. Różana 37 21-025 Niemce |
AS-BABUNI Spółka z o.o. ul. Różana 37 21-025 Niemce tel. 81 756 43 33 fax 81 756 43 44 marketing@asbabuni.pl www.asbabuni.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: