Producent: | Appetita |
Waga brutto: | 55 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 50 g |
Sól peklowa
Czy wiesz że...Przygotuj:
100 g podgardla wieprzowego zmielonego, 50 g łopatki wieprzowej zmielonej, 50 g wątróbki drobiowej posiekanej, 80 g boczku wędzonego w plastrach, 1 jajko, 25 ml śmietanki 36%, ½ posiekanej cebuli, 1 mały, posiekany ząbek czosnku
Wiejski pasztet francuski
Małą foremkę wyłóż plastrami boczku. Pozostałe składniki dobrze wymieszaj z łyżeczką tymianku, 5 g soli peklowej, szczyptą pieprzu i szczyptą gałki muszkatołowej oraz przełóż do formy. Piecz w piekarniku o temperaturze 130°C przez ok 1 godzinę. Odstaw do schłodzenia.
Produkty Appetita:
- Sól peklowa
- Tymianek
- Pieprz czarny mielony
- Gałka muszkatołowa
Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl
Wypróbuj również
Appetita Proszek do pieczenia
Appetita Cukier waniliowy
smakistyl.pl
Gotuj smacznie, jedz stylowo
Przechowywać w suchym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 50 g
Waga brutto: 55 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 149 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 8 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies