Producent: | Appetita |
Waga brutto: | 10 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 6 g |
Liść laurowy
Czy wiesz że...Przygotuj:
800 g fileta dorsza ze skórą (4 kawałki), 100 g masła, 1 małą marchewkę, 1 mały korzeń pietruszki, 2 laski selera naciowego, 1 czerwoną cebulę, 2 łyżki miodu, sok z ½ cytryny, sól
Dorsz pieczony w papilocie
Warzywa pokrój w plastry o grubości 1 cm. Na patelni rozgrzej miód. Dodaj do niego warzywa i podduś. Dodaj sok z cytryny, sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Na arkuszach papieru do pieczenia ułóż 4 porcje warzyw, a na tym rybę, skórą do góry. Na skórze ułóż po 3 listki liścia laurowego i po kawałku masła. Zawiń wszystko w szczelny pakiecik i wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 st. C na 15 minut. Wyłóż papiloty na talerz i podaj, rozrywając papier.
Produkty Appetita:
- Liść laurowy
- Gałka muszkatołowa mielona
- Pieprz czarny mielony
Wypróbuj również
Appetita Przyprawa do piernika
Appetita Cynamon mielony
Polecam, Ewa Wachowicz
smakistyl.pl
Gotuj smacznie, jedz stylowo
Przechowywać w suchym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 6 g
Waga brutto: 10 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 158 mm
Wymagana szerokość na półce - 130 mm
Wymagana głębokość na półce - 10 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Colian Sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Colian Sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies